Dienliliju Dārzs, parks

Apraksts

DIENLILIJU DĀRZĀ ir apskatāmas un nopērkamas gan pasaulē slavenu dienliliju selekcionāru kā T.Petit, P. Stamilie, J. Kinnebrew šķirnes, gan dārza saimnieka V. Baņģiera selekcionētās dienliliju šķirnes.

Kopumā mūsu dārzā Jūs varat apskatīties un iegādāties vairāk kā 970 dažādas dienliliju šķirnes! Dārzs apmeklētājiem ir brīvi pieejams, dienliliju ziedēšanas laikā, jūlijā un augustā, katru dienu no 9-19.

Jau kopš 2002. gada mūsu dārzs kā iemīļota ekskursiju vieta ir ne tikai puķu mīļiem vai individuāliem ceļotājiem, bet arī tūristu grupām. Sezonas laikā mūsu dārzu apmeklē aptuveni 1500-2000 cilvēku. Lielākais apmeklētāju skaits vienā dienā bija 2007. gada Puķu draugu saietā, kur vienas dienas laikā dārzu apmeklēja ~ 700 cilvēku no visas Latvijas.

Grupām lūgums iepriekš pieteikties pa tālruni 29422006 vai 29293456 vai pa e-pastu daylily.lv@gmail.com.

Dārzā katrs var atrast stādus savai gaumei un rocībai.

 Izmaksas -  stādi maksā no 1 EUR līdz pat 100 EUR. Par izdevīgām cenām ir iespējams iegādāties stādu komplektus! Savukārt dārzā piedāvājam pa īpašām cenām iegādāties dienliliju krūmus, kas ir izdevīgi tiem puķu mīļiem, kuri vēlas baudīt puķu pilnziedu jau nākamajā gadā vai kuriem ir nepieciešams liels skaits stādu. 

Ieejas maksa - Jūlijā un augustā dārza apskate maksā ir 1 EUR (bērniem ieeja brīva)

Iegādāšanās internetā - Jūsu ērtībām piedāvājam iegādāties stādus arī internetā, kur ir iespējams izvēlēties daļu no dārzā pieejamā puķu klāsta.Internetā piedāvātas tiek tikai mūsu dārzā ziedošās dienziedes, turklāt visi puķu attēli ir fotogrāfēti to ziedēšanas brīdī dārzā! Līdz ar to mēs garantējam, ka stādi piemēroti Latvijas augšanas apstākļiem! Internetā iegādātos stādus piegādājam pa pastu no maija līdz oktobrim. .

Kā mūs atrast - Mūsu dārzs atrodas Laucienē, 10 km no Talsiem, autoceļa Talsi—Jūrmala malā (tuvāk skatīt sadaļu KONTAKTI).

Kur vēl aug mūsu audzētās dienlilijas - lielākie mūsu klienti, protams, ir no Latvijas, kur mūsu puķes aug gan privātajos dārzos, gan arī pilsētu dārzos un parkos, piemēram Ventspilī, Ogrē, Likteņdārzā u.c., vēl mūsu puķes var sastapt gandrīz visā Eiropā - Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Vācijā, Šveicē, Austrijā, Francijā, Spānijā, Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, u.c. valstīs.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 63840
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 297939
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Rendoks SIA
    Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
    Kalēji, brīvdienu māja
    Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
    Magnus Hotel, viesnīca
    Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
    Dizains un Druka, SIA
    Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma