Apraksts
Villa Dole ir jauna viesu māja Rīgas tuvumā – Doles salā. Tā celta 2004. gadā, pārbūvējot senu dzīvojamo ēku. Viesu nams atrodas ļoti skaistā vietā pašā Daugavas krastā – no vienas puses to ieskauj upe, no otras – mūžzaļš mežs. Pie mājas ir plaša teritorija un dārzs, kur sarīkot sporta spēles vai arī pikniku draugu lokā. Daugavas krastā var atrast vietu gan mierīgai pasēdēšanai, gan makšķerēšanai, gan aktīvai atpūtai. Par senām nēģu un lašu zvejas tradīcijām pastāstīs mājas saimnieks, kura tēvs ir bijis viens no varenākajiem Doles salas zvejniekiem. Šķūnī apskatāma senlietu izstāde – savu mūžu nokalpojuši zvejas piederumi un citas senlietas. No pilsētas noguruma palīdzēs atbrīvoties karsētava. Viesu nama pirmajā stāvā ir svinību zāle, kas piemērota gan jautrām viesībām ar bagātīgi klātiem galdiem un dejām, gan lietišķām sanāksmēm, semināriem. Viesu namā ir septiņi numuri – Saules, Meža, Mēness, Daugavas, Dienvidu, Saullēkta un Rītausmas istabas. Katrs numurs ir paredzēts divām personām, savukārt augšstāva Daugavas istaba būs īsti piemērota arī četru personu ģimenei. Katrā numurā ir atsevišķa higiēnas telpa. Visos numuros ir iespējams izvietot papildu gultas vietas. Villa Dole atrodas 25 km attālumā no Rīgas. Cilvēku skaits, ko var izduldināt – 30.
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 101585
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1413185
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Hotel Tigra, viesnīca
    Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Melturi, viesnīca
    Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
    Erebuni, armēņu restorāns
    Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
    Vilciņi, pirts
    Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
    Rendoks SIA
    Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
    Rubīni, apartamenti
    Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma