Apraksts

SIA Vanna vannā jau 18 gadus Latvijā nodarbojas ar jaunu vannu ražošanu un uzstādīšanu. Tehnoloģija “vanna vannā” paredz to, ka pie Jums mājās ierodas sertificēts meistars un iemontē jaunu akrila vannu Jūsu vecajā čuguna vai metāla vannā. Mums ir vannas ar visiem padomju laika izmēriem. Sagatavošanās darbi nav nepieciešami. Vecā vanna var būt iemūrēta vai noflīzēta gar vannas malām. Rezultātā Jūs iegūstiet jaunu, siltu un stabilu akrila vannu 2 stundu laikā. Vanna vannā ir gandrīz katrā daudzdzīvokļu namā Latvijā.

Vannu ražošanai izmantojam Austrijas kompānijas SENOPLAST materiālus. Vannas kalpošana 20 gadi, garantija 5 gadi. Vannas montāža paredz arī piegādi un sifona nomaiņu. Var lietot nākamajā dienā. Strādājam visā Latvijā. Vanna vannā ir mūsdienīga tehnoloģija! Zvani, mēs pakonsultēsim!

Jauna vanna vecajā vannā 2 stundās.

Уже 18 лет ООО Ванна в ванне занимается производством и установкой новых ванн в Латвии. Технология «ванна в ванне» предусматривает, что к вам домой приезжает сертифицированный мастер и в вашу старую чугунную или металлическую ванну вмонтирует новую акриловую ванну. У нас имеются вкладыши для всех размеров ванн советского времени. Нет необходимости в подготовительных работах. Старая ванна по краю может быть замурована или обложена кафелем. В результате вы получаете, тёплую и стабильную акриловую ванну в течение 2 часов. Ванна в ванной есть почти в каждом многоквартирном доме Латвии.

Для изготовления ванн мы используем материалы Австрийской компании SENOPLAST. Срок эксплуатации ванны 20 лет, гарантия 5 лет. В установку ванной включена так же доставка и замена сифона. Ванной можно пользоваться уже на следующий день после установки. Работаем по всей Латвии. Ванна в ванне это современная технология! Звони, мы проконсультируем!

Новая ванна в старой ванне за 2 часа.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 89124
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 431109
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Skursteņmeistars, SIA
    Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Lilaste, atpūtas komplekss
    Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
    Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
     Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
    Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
    Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
    Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma