Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra

Apraksts
Uzņēmuma nosaukums – "LATSIGN", kura tulkojums būtu interpretējams kā “Latvijas zīme”, apliecina uzņēmuma produkcijas izcelsmi un kvalitāti valsts mērogā. Produkcijas ražošanā “Latsign” izmanto jaunākās ražošanas tehnoloģijas un paņēmienus, uzturot nemainīgu un augstu produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, kas arī nosaka uzņēmuma līdera statusu vairākās nozarēs. Uzņēmums tika dibināts 1992. gadā, saņemot valsts pasūtījumu transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuru zīmju izgatavošanai, uz ko “Latsign” šobrīd pieder patents. Kā papildus elementu uzņēmums sāk piedāvāt arī numuru plastmasas paliktņu apdrukas ražošanu. Pakāpeniski tika attīstīta otra, līdzīgas nozīmes un tai pašā laikā pilnīgi patstāvīga ražotne – informatīvo reklāmas un norāžu ražošana, reklāmas uzlīmju izgatavošana. Sāk darboties arī poligrāfijas nozarē. Digitālā lielformāta druka * 2005. gada sākumā tika iegādāta jauna foto kvalitātes drukas iekārta Mutoh Toucan 64” (drukas platums 1,62 m). * 1999. gadā sākot veidot digitālās drukas ražotni - tika iegādāta speciālās tehnoloģijas – drukas iekārta DSP-Arizona (drukas platums 1,37 m) * 2001. gada nogalē tika iegādāta jauna drukas iekārta (Nur Salsa Ultima) – šobrīd pirmais lielākais printeris Latvijā (drukas platums 3,20 m)
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 60842
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 394373
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Garauši, atpūtas bāze
    Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
    Terion, veterinārā klīnika
    Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
    ID Rugāji, galdniecība
    ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
    Eiropas reģionālais tūrisma institūts
    Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
    Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
    Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
    Ainažu Jūrskolas muzejs
    Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
    Photorent, IK
    Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma