Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Apraksts

Latvijas uzņēmums SIA "Kompānija Avotiņi" darbojas būvmateriālu un metālizstrādājumu jomā kopš 1992. gada. Šajā laika posmā kompānija ievērojami paplašināja piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, kā arī veiksmīgi atsāka darbību eksporta tīrgū. Netto apgrozījums 2013. gadā sasniedza 25 milj. Eiro. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 140 cilvēkus. Uz šodienu kompānijas galvenie darbības virzieni ir:

- jumtu un sienu segumu ražošana no plānā lokšņu tērauda;
- armatūras izstrādājumu ražošana un melno metāla lokšņu apstrāde;
- armatūras un melno velmējumu vairum un mazumtirdzniecība;
- cinkota tērauda ar polimēru pārklājumu vairum un mazumtirdzniecība;
- celtniecības materiālu vairum un mazumtirdzniecība;
- bezkarkasa angārus būvniecība.

Kopš 2001.gada ražojam jumta un sienu segumus no plānā lokšņu tērauda, notekūdeņu novadīšanas sistēmas, konstrukciju profilus, jumtu apdares elementus, kā arī ir izveidota armatūras sieta un reģipšu profilu ražošana. Notiek metāla sagriešana pēc klientu pieprasījuma.

2011. gadā kompānija atsāka armatūras izstrādājumu ražošanu un melno metāla lokšņu apstrāde. Kompānija aktīvi pārdod vairumā armatūru un tērauda ruļļos Latvijas un citu valstu tirgū.

Ievesta unikāla bezkarkasa angāru būvniecības tehnoloģija no tērauda ruļļiem, kura šobrīd, iespējams, ir vislētākāis un visātrākais līdzīgu objektu celtniecības veids.

Zīmoli
RockwoolUrsaAeroctechno_nicolmaxitNovoļipeckas Metalurģiskais KombinātslodeCEMEXArcelorMittal
Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75168
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1925192
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma