Vesko, store

  • Progresa iela 8, Tetele, Cenu pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3043
  • (+371) 63055443
Mega Star, freezing systems
Mega Star, freezing systemsSIA "MEGA STAR" is a specialized Latvian company, whose activity is focused on the implementation of complex tasks in the installation of industrial and commercial refrigeration, as well as conditioning systems.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Gaujas Lukss, café - banquet hall
Gaujas Lukss, café - banquet hallKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC equipment for bakers, pastries and pizzerias. Deck, rack, pizza's ovens, industrial, in-store, tunnel ovens, fermentation cabinets
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiWedding invitations, place cards, menu, personalized champagne, wedding garters, wedding ring bearer pillows etc wedding accessories. High quality handmade.
Visi banneri
Recreation by seatode.webpIzglītības ceļvedis