Biķernieku pamatskola

Mega Star, freezing systems
Mega Star, freezing systemsSIA "MEGA STAR" is a specialized Latvian company, whose activity is focused on the implementation of complex tasks in the installation of industrial and commercial refrigeration, as well as conditioning systems.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinic
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinary clinicPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Jette, liberal arts
Jette, liberal artsHandicraft enterprise Jette. Make of decorative arts works and tradition maintaining. Leather artistic design works.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAYarns, sock yarns, wool yarns, alpaca yarns, angora yarns, mohair yarns, merino yarns, cotton yarns, macrame yarns, Turkish yarns, variegated yarns, self-patterning yarns, acrylic yarns, yarns for children. Knitting accessories.
Mīļmājiņa, holiday House
Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
Ances Dizains, apparel imprinting
Ances Dizains, apparel imprintingPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Vestiena***, hotel
Vestiena***, hotelA guest house, cafe, rooms for seminars and a bathhouse. Fishing near the lakes and mushroom picking. Next to it there is a Latvia pride - Gaizinkalns (311m) and beside there is Bazu hill (268 m).
Visi banneri
Recreation by seatode.webpIzglītības ceļvedisBaneru reklāma