Fotostudijas.lv, Fotostudio

Beschreibung

Fotostudija | Fotosesija | Fotogrāfs 

_____________________________________________________________________________________

Fotostudija pašā Rīgas centrā ar divām mājīgām fotosesiju zālēm, pieredzējušiem fotogrāfiem, profesionālu aprīkojumu un daudzpusīgām iespējām!

_____________________________________________________________________________________

    Studija 1 - tās priekšrocības ir augstie griesti, kur iespējams iekārt dekorācijas. Tajā ir dažāda stila un faktūru sienas ar maināmu fonu sistēmu un lieliem panorāmas logiem, kas dod dienas apgaismojumu, bet, ja nepieciešams, to iespējams arī bloķēt.

Fotostudijā pieejams:

• Balta siena ar stilīgu dekoratīvo reljefu / Antīka siena ar vecināta koka efektu.

• Dekoratīvā siena ar pelēku, senlaicīga apmetuma efektu.

• Griesti ar āķiem dažādu karināmo dekorāciju izmantošanai.

• Šūpoles un citas dekorācijas pēc vienošanās.

• Liels panorāmas skata logs.

• Bay & Bow stila panorāmas skata logs.

• Studijas aprīkojums fotosesijām un video filmēšanai
*

Studija 2 - tās priekšrocība ir zāle ar baltu stūra cikloramu. Telpā ir augsti griesti un lieli panorāmas logi, kas sniedz daudz dažādu iespēju izmantot dabīgo apgaismojumu. Fotostudijā ir sienas ar dažādām apdarēm – gan koka, gan pelēko ķieģeļu, gan gaišām tapetēm. Ir arī siena, kas veidota 19.gs. klasiskajā franču stilā, kā arī fotostudijā ir pārvietojamais kamīns. Ciklorama ir pāreja ar vienmērīgu līkumu starp sienu (fonu) un grīdu, tā ļauj izveidot gradientu un izkliedē gaismu. Pateicoties tai, fons kļūst vientonīgs, kas savukārt rada bezgalīga fona ilūziju.

_____________________________________________________________________________________


    PAKALPOJUMI

_____________________________________________________________________________________


FOTOSESIJAS

* Iespējama arī izbraukuma fotosesija Jums vēlamā un ērtā lokācijā

** Iespējami arī vizāžista pakalpojumi

Video
  • video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 35268
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 552193
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWir bieten einen schnellen und qualitativ hochwertigen Tintenpatronenservice und eine große Auswahl an neuen Tintenpatronen für alle gängigen Druckerhersteller mit Lieferung in ganz Lettland zu günstigen Preisen. Kontaktieren Sie uns noch heute, um mehr zu erfahren!
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ist ein führender Hersteller von innovativem nahtlosem Strickwaren im Baltikum mit Sitz in Lettland. Das Unternehmen verfügt über mehr als dreißig Jahre Erfahrung in der Herstellung von Strickwaren unter Verwendung hochwertiger italienischer Garne, darunter Kaschmir, Seide und feine Merinowolle.
    Mucenieki, Gasthaus
    Mucenieki, GasthausKleines Blockhaus mit einer Sauna direkt am Fluss Lielupe, Bootfahrten, Angeln.
    Sumbrs, kafejnīca - motelis
    Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
    Kristus Karaļa kalns, Berg
    Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"Entspannung und Gesundheitszentrum "Imantas" bietet Rehabilitation und Entspannung in der Nähe von einem der schönsten und grünsten Orte in Lettland - Jurkalnes steilen Klippe am Meer in Kurland. Schöne Natur Umgebung entspannen und die heilende Kraft von selbst aus.
    Upmaļi, viesību nams
    Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
    Eco Roof niedru jumti un celtniecība
    Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
    Cheirons, Tierklinik - Apotheke
    Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma