Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs

Beschreibung

Ozolkalna moto ir: Aktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.

Visu gadu darbojas Kempings “Ozolkalns” , kas atrodas pie pašām slēpošanas trasēm Gaujas krastā. Tajā ir 6 mazie namiņi ar ērtībām – kur katrs sastāv no 2 istabām, un dušas un WC. Visas mājiņas ir apsildāmas, tajās ir saklātas gultas, dvieļi, pieejams WiFi. Atsevišķā ēkā ir koplietošanas virtuve. Vēl kempingā ir divas lielākas mājas – Meža māja ar desmit guļvietām un Melleņu māja ar 12 guļvietām. Šajās mājās ir 3 guļamistabas, lielā dzīvojamā istaba, virtuve. Meža mājai ir āra terase ar skatu uz Gauju. Atsevišķi ir arī pirtiņa. Vasaras sezonā kempingā ir telšu un piknika vietas, treileru vietas ar elektrības pieslēgumu.

Vasarā Ozolkalns piedāvā arī cietā klāja plostu nomu maršrutos pa Gauju. Viens plosts paredzēts līdz 12 personām.

Ozolkalna kempings ir izmantojams, maziem korporatīviem pasākumiem, retrītiem, nometnēm.

Kalna galā atrodas Saulrieta namiņi – stikloti paviljoniņi ar skatu uz Gaujas ieleju. No tiem paveras skaista ainava un ir skaistākie saulrieti. Namiņus iespējams noīrēt maziem pasākumiem vai piknikiem, var pasūtīt arī romantiskas vakariņas vai uzkodas. Tajos var noturēt arī laulību ceremoniju.

Video
  • video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 13047
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 254865
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWir bieten einen schnellen und qualitativ hochwertigen Tintenpatronenservice und eine große Auswahl an neuen Tintenpatronen für alle gängigen Druckerhersteller mit Lieferung in ganz Lettland zu günstigen Preisen. Kontaktieren Sie uns noch heute, um mehr zu erfahren!
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ist ein führender Hersteller von innovativem nahtlosem Strickwaren im Baltikum mit Sitz in Lettland. Das Unternehmen verfügt über mehr als dreißig Jahre Erfahrung in der Herstellung von Strickwaren unter Verwendung hochwertiger italienischer Garne, darunter Kaschmir, Seide und feine Merinowolle.
    Mīļmājiņa, Ferienhaus
    Mīļmājiņa, FerienhausSweetesthome ist darauf ausgelegt, Sie mit dem Charme des Landlebens zu verzaubern, während Sie in der Nähe der Stadt bleiben. Es bietet Ihnen einen Rückzugsort, der sich wie zu Hause anfühlt, wo Sie Ihre Wochenenden und Feiertage bequem genießen können, und gibt Ihnen die Möglichkeit, neue Energie zu tanken, neue Ideen, Wünsche und Kraft zu finden, um zu sein, zu tun und zu schaffen.
    Jaunarāji, Campingplatz
    Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
    Žagarkalns, slaloma trase
    Žagarkalns, slaloma traseAktive Freizeit, Skifahren und Snowboarden Bergskipisten, Langlauf, Verleih von Winterausrüstung, Skilehrer, Unterkunft
    Lapsas, atpūtas bāze
    Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
    Vitkopi, atpūtas bāze
    Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
    BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
    BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
    Dūšeļu kempings laivas
    Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"Entspannung und Gesundheitszentrum "Imantas" bietet Rehabilitation und Entspannung in der Nähe von einem der schönsten und grünsten Orte in Lettland - Jurkalnes steilen Klippe am Meer in Kurland. Schöne Natur Umgebung entspannen und die heilende Kraft von selbst aus.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma