Žagarkalns, slaloma trase

  • Cīrulīšu iela 70, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
  • (+371) 26266266
  • info@zagarkalns.lv
  • zagarkalns.lv
  • Twitter
  • Facebook
  • Montag -
    Dienstag -
    Mittwoch15:00 - 21:00
    Donnerstag15:00 - 21:00
    Freitag13:00 - 21:00
    Samstag10:00 - 21:00
    Sonntag10:00 - 20:00
  • Juristische-Person : CĪRUĻKALNS-ATPŪTAS BĀZE, SIA
    Eintragungsnummer : 44103024323
    Juristische adresse : "Žagarkalns", Meijermuiža, Drabešu pagasts, Cēsu novads, LV-4101
Beschreibung

IESPĒJAMS LABĀKĀ VIETA, KUR MĀCĪTIES SLĒPOT!

Bērnu un iesācēju parks

Īpaša mācību zona, kura sastāv no četrām trasēm. Šeit viss ir pielāgots drošai bērnu un iesācēju apmācībai. Šajā zonā notiek lielākā daļa no individuālajām apmācībām ar Instruktoru, kā arī slēpošanas un snovošanas skoliņas nodarbības. Vairāk

Žagarkalns

Slēpotāju visvairāk iecienītais kalns no 5 bāzes kalniem. Droši vien tādēļ, ka tas ir visplatākais un ar interesantu viļņveida reljefu. Tā virsotnē ir kafejnīca, kura darbojās nedēļas nogalēs. Uz Žagarkalna nogāzes uzstādīti 2 pacēlāji, abi "tablešu" tipa. 

Cīruļkalns

Trase ir 180 m gara. Salīdzinoši stāvākā no atpūtas kompleksa nogāzēm. Tā virsotne ir savienota ar garo kalnu un Skolnieku kalnu. Šīs nogāzes augstuma starpība ir 50 m. Reljefs vienmērīgs un līdzens. Tā virsotnē atrodas Inventāra noma un kafejnīca. Tiešs savienojums ar Skolnieku kalnu. Uz Cīruļkalna ir uzstādīti 2 "tablešu" tipa pacēlāji. Cīruļkalna-1 trases "kabatā" atrodas Snovborda parka mācību zona, vai tā sauktais "mazais snovparks".

Garais kalns

Trase ir 400 metru gara ar lēzenu un vienmērīgu reljefu. Tā ir piemērota slēpotājiem un snoveriem, kam patīk gari, slaidi nobraucieni bez ekstrēmiem piedzīvojumiem. Trase ir aprīkota ar "tablešu" tipa pacēlāju un savienota ar Skolnieku kalna lejas daļām.

Meža trase

Trase ir 420 m gara, ar vislielāko augstuma starpību Žagarkalnā. Šī trase ir viena no interesantākajām Žagarkalnā, jo tās reljefs dažādos posmos atšķiras, turklāt daļa no trases ved cauri mežam. Meža trase sākas Žagarkalna virsotnē un noslēdzas Garā kalna pakājē.

Subaru freestyle parks

"Freestyle parks" ir piemērots snoveriem un frīstailistiem ar labām prasmēm. Šī parka izveidi sponsorē AD-REM AUTO, jeb oficiālais un lielākais SUBARU dīleris Latvijā. Vairāk

Kameršļūkšana

Kameršļūkšana ir atrakcija pieaugušajiem un bērniem, kurā pa kalna nogāzē izveidotu reni šļūc lejā. Šim nolūkam tiek izmantotas īpašas, ar apvalku apvilktas kameras, ar kurām nodrošina “Žagarkalns”. Pēc nobrauciena, kamera un braucējs tiek nogādāti starta vietā ar pacēlāja palīdzību. Apmeklētājus nodrošināsim ar vairāk kā 50 kamerām, kas ir speciāli piemērotas šāda veida aktivitātēm. Vairāk

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 47770
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 761677
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWir bieten einen schnellen und qualitativ hochwertigen Tintenpatronenservice und eine große Auswahl an neuen Tintenpatronen für alle gängigen Druckerhersteller mit Lieferung in ganz Lettland zu günstigen Preisen. Kontaktieren Sie uns noch heute, um mehr zu erfahren!
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ist ein führender Hersteller von innovativem nahtlosem Strickwaren im Baltikum mit Sitz in Lettland. Das Unternehmen verfügt über mehr als dreißig Jahre Erfahrung in der Herstellung von Strickwaren unter Verwendung hochwertiger italienischer Garne, darunter Kaschmir, Seide und feine Merinowolle.
    Rīgas Logi, Türen und Fenster
    Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Muižnieki, Campingplatz
    Muižnieki, CampingplatzMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
    VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
    VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
    Zarumi, šūšanas darbnīca
    Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
    Dalss & Co
    Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
    Ziedu Dīva, Blumenatelier
    Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
    Vidzemes vēnu centrs
    Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma