KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung

Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung

Brīvības iela 103, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29241082
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Uzņēmums „Hidrolats" tika dibināts 1874. gadā kā Liepājas mašīnu-vagonu rūpnīca. Padomju laikā „Hidrolats" bija viena no Lielākajām rūpniecības kompānijām Liepājā, kurš ražoja hidrauliskos cilindrus lauksaimniecības un meža tehnikas mašīnām, eksportējot tos uz daudzām padomju republikām. Savulaik uzņēmumā tika nodarbināti ap 2000 strādājošo un izgatavoti ap 1 miljons hidraulisko cilindru gadā.

Privātā kompānija „Hidrolats" tika izveidota 1994. gadā uz valsts uzņēmuma bāzes.

Rūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju un divpusēju hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus. Cauruļu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H8/H9 kvalitāti un virsmas apstrādes precizitāte ir RA 0,2. Serdeņu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H9/F8 kvalitāti ar cieti hromēto pārklājumu biezumā no 24 līdz 48 mkm. Serdeņu virsmas raupjums līdz 0,16 Ra. Hidrauliskajos cilindros tiek izmantots pilns blīvju komplekts, kas ražots pazīstamās kompānijās. Cilindri tiek izgatavoti ar darba spiedienu līdz 32 Mpa. Uz šo dienu mūsu ražotnē iespējams izgatavot 262 hidraulisko cilindru tipus, mēs spējam izgatavot 4000 gab. hidrocilindrus mēnesī.

Uzņēmuma „Hidrolats" produkcija ir sertificēta saskaņā ar Starptautisko kvalitātes standarta sertifikātu ISO 9001:2000 un Krievijas atbilsrības sertifikātu.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallbearbeitungsanlagen und instrumente Metallkonstruktionen Kanalizācijas aku vāki (Aku vāki) Metallwaren Hydraulische und pneumatische Anlagen Hidrauliskie cilindri Čuguna lējumi Divpusēju hidraulisko cilindru ražošana Vienpusēju hidraulisko cilindru ražošana Čuguna sakausējumi Pumpen, Ventile Lējumi no pelēkā čuguna Zobratu sagataves Ersatzteile für Kompressoren Lodveida grafīta (kaļamā ķeta) un hromu saturoša čuguna sakausējumiem (Čuguna sakausējumi) Gūliju restes Aizbīdņu kapes Industriālie ārdi Dažādas detaļas agregātu būvei (Metallwaren) Reduktoru un gultņu korpusi
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 57451
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 171848


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Nomadic Homes glempings Tipi village, Glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, GlampingTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIABau von Saunen in Häusern und Wohnungen, Saunen, Dampfbädern, Hamams, Elektro- und Holzsaunaöfen, Dampfgeneratoren und anderen Saunageräten
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Žagarkalns, Campingplatz
Žagarkalns, CampingplatzCamping und Bootsbasis Žagarkalns. Freizeitunterhaltungen für das Personal, Fahrten mit Booten entlang des Flusses. Picknickplätze, Boot, Fahrrad, Zeltverleih.
Visi banneri