Rubiki, SIA

Beschreibung

SIA ‘’Rubiki’’ ir zināms uzņēmums, kas savu darbību uzsāka 2011. gada janvārī ar nosaukumu SIA ‘’Jaunie Vecozoli’’. Iemesls nosaukuma maiņai – padarīt to vieglāk uztveramu un atpazīstamu gan klientiem, gan sadarbības partneriem. Jaunais nosaukums ir neikdienišķs. Iepriekš uzņēmuma pamatdarbība bija lauksaimniecība, bet, domājot par turpmāko attīstību un apkārtējās vides uzlabošanu, kā arī veidiem, kā nodarbināt darbiniekus arī starpsezonā, 2013. gadā tika uzsākta ražotnes būvniecība lielizmēra plastmasas tvertņu ražošanā. 2014. gadā tika iegādāts lielizmēra plastmasas tvertņu metināmais galds (šobrīd Latvijā vienīgais), kas paver iespēju ražot tādus produktus kā apsildāmie polipropilēna pirts kubli, polipropilēna iekšējie baseini, plosti, laipas un to pontoni, ārējie baseini gan cilvēkiem, gan zivīm, bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas privātmājām un atpūtas namiem, laipas, plosti to pontoni. Uzņēmums piedāvā arī HDPE (augsta blīvuma polietilēna plēve) ģeomembrānas ieklāšanas pakalpojumus.

Uzņēmums ir būtiski palielinājis produkcijas klāstu, kas tiks piedāvāts ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu tirgos. Galveno akcentu uzņēmums liek uz klienta vēlmju izzināšanu, izmantojot šobrīd plaši pielietoto sociālo mediju spektru, kā arī uz produkcijas kvalitātes palielināšanu, racionālu resursu izmantošanu un vislabāko speciālistu piesaisti SIA „Rubiki” komandā, kas palīdzēs kļūt atpazīstamiem no klienta klientam. Uzņēmuma galvenais mērķis paliek nemainīgs - ražot augstas pievienotās vērtības un kvalitātes produktus un viest ticību Latgales reģionam kā konkurētspējīgam.

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 9350
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 200419
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    URALA, Gasthaus
    URALA, GasthausĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
    Lobes krogs, Gasthaus
    Lobes krogs, GasthausLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
    Lielanteni, Holzbearbeitung
    Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
    Campo, Wassertourismus
    Campo, WassertourismusCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
    Gintus, SIA, Feldmesskunst
    Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
    Rakstā, einkaufen
    Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    Bucefāls, Kneipe
    Bucefāls, KneipeKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma