National

  • Mokhovaya Str.15/1 , Moscow
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Villa Anna, Gasthaus
    Villa Anna, GasthausVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
    Rīgas Logi, Türen und Fenster
    Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Rancho Randevu, atpūtas komplekss
    Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
    RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
    Mālpils muiža, Hotel
    Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
    Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
    Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
    ANVI AM, SIA, darbnīca
    ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpIzglītības ceļvedis