KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
CLC, Buchhaltung

CLC, Buchhaltung

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28877309
(+371) 29784406
(+371) 67311025
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
Kvalitāte Mūsu mērķis ir sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus, ievērojot konstantus kvalitātes standartus, lai Jūs varētu koncentrēties uz savu pamatdarbību un būt pārliecināti par SIA CLC izpildītajiem darbiem. Ātrums Mēs savā darbībā apvienojam jaunāko tehnoloģiju sniegtās iespējas ar augsti kvalificēta darbaspēka izmantošanu, kas nodrošina labāko finanšu pakalpojumu kvalitāti. Precīzi un savlaicīgi iesniegti finanšu dati ļaus Jums atbilstoši plānot naudas plūsmu, lai uzņēmums gūtu maksimālu labumu no apgrozāmo līdzekļu izmantošanas. Individuāli risinājumi Mēs saprotam, ka katrs uzņēmums ir atšķirīgs. Tādēļ esam elastīgi un pielāgojamies katra klienta individuālajām vajadzībām, lai varētu rast labāko risinājumu tieši Jūsu uzņēmumam.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBuchhaltungsdienst Steuerberatung, Finanzberatung. Audit Firmenregistrierung, Gründung Jahresberichte, bilanzen Virtuālais birojs Nodokļu aprēķināšana
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 38181
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 205040


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
VI&P, Metallbearbeitung
VI&P, MetallbearbeitungInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Skandināvs 3XL, einkaufen
Skandināvs 3XL, einkaufenSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Priedes māja, Gasthaus
Priedes māja, GasthausViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf. Hotelbuchung weltweit.
Visi banneri