Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals

Beschreibung

"Tehnikas veikals" ir pasaules labāko ražotāju produkcija, kvalitatīva apkalpošana un serviss, zemākas cenas! Par savas darbības misiju uzskatām zinošu un apmierinātu klientu!
Klientu ērtībām Tehnikas veikals ir akcentējis trīs darbības pamatvirzienus: veikals, remontdarbnīca un interneta veikals.
Tehnikas veikals SIA veikalos – remontdarbnīcās Graudu ielā 58, Graudu ielā 60, Rīgā un Muldavas ielā 3, Dobelē strādā zinoši pārdevēji un servisa meistari ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šīs tehnikas tirdzniecībā un apkalpošanā. Mēs pārstāvam Latvijā un pasaulē labi pazīstamus dārza, parku, meža, zāliena kopšanas un atpūtas tehnikas ražotājus, piemēram Stihl, Viking, Maruyama, AL-KO, Husqvarna, Jonsered, Partner, Dolmar, Stiga, Zongshen, Kawasaki, Hitachi, Pubert, Agri-Fab, Yamaha u.c.
Plašajā motorzāģu, trimmeru, dzinumgriežu, krūmgriežu, zemes frēžu, kultivatoru, aeratoru (skarifikatoru), zāles un zālienu pļāvēju, traktoru un raideru, augstspiediena mazgātāju, strāvas ģeneratoru klāstā mēs katram klientam varam piemeklēt vispiemērotāko agregātu gan veicamā darba, gan cenas ziņā! Mūsu klienti to zina, ka “Tehnikas veikals” piedāvā tikai tās preces, ko pārzina un ir pārliecināti par šīs tehnikas veiktspēju un izturību. Specializācijas uz tehniku darbam un atpūtai rezultātā, “Tehnikas veikala” klienti kopā ar preci iegūst zināšanas un tehnisko atbalstu. Tāpat mūsu veikalā ir iespējams iegādāties rezerves detaļas, aksesuārus un papildaprīkojumu mūsu piedāvātajai tehnikai, specializēto apģērbu un aizsarglīdzekļus darbu veikšanai.
Tehnikas veikals SIA ir dinamisks, augošs uzņēmums, un mūsu attīstība norisinās kopsolī ar laiku – esam elastīgi gan piedāvāto preču un pakalpojumu klāstā, gan cenu ziņā! Ja jūs no preces iegādes attur tikai tās specifikācija, komplektācija vai cena, zvaniet, rakstiet vai griežaties personīgi pie mums, lai kopīgi rastu abpusēji pieņemamu risinājumu!
“Tehnikas veikala” trešais pamatdarbības veids ir arī e-komercija, jeb interneta veikals. Jūsu ērtībai  ir radītas divas vietnes - www.tehnikasveikals.lv un www.mezam.lv. Jums preču iegāde internetā sniedz iespēju iegādāties mūsu piedāvāto produkciju neizejot no mājas vai darba vietas un ietaupīt naudu, nezaudējot uz apkalpošanas, zināšanām, garantijas un pēcpārdošanas servisa rēķina! Mums tā ir iespēja būt soli tuvāk jums, iepazīstināt jūs ar visu pieejamās tehnikas plašo modeļu klāstu un tehniskajiem raksturojumiem, aktualitātēm, akcijām un jaunumiem!
Uzticama tehnika, zinošs personāls, tehniskais atbalsts, apmācība, konsultācijas un pieņemamas cenas tas ir “Tehnikas veikals”!

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 58734
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 728716
    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", Campingplatz
    Atpūtas komplekss "Viesītes", CampingplatzLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Apartamenti Dundaga XXL, Appartement
    Apartamenti Dundaga XXL, AppartementEin Ferienhaus mit einem herrlich warmen Pool und einer aromatischen Holzofensauna. Wir befinden uns in Nordkurland, Dundaga, 150 km von Riga entfernt, in einem privaten Bereich. Schloss Dundagas und Park sind nur 800 m von uns entfernt, 22 km zum Meer, 5 km nach Baložezers, auf der anderen Straßenseite befindet sich der exotische Tierpark, in der Nähe die Liepniekvalka-Höhlen usw. C. natürliche Sehenswürdigkeiten. Wir bieten Apartments mit Küchenbereich an. Sauna und Schwimmbad vorhanden.
    Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
    Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
    Izbushka, viesu nams, pirts
    Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
    Laimes ligzda, atpūtas komplekss
    Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
    www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv bietet neue auto spare Dalal jedes Auto können Sie schnell und einfach kaufen keine neuen Kfz-Teile, Zubehör, Öl und alle notwendigen Medien für Ihr Auto.
    Vanna vannā
    Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
    Hutor Group
    Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
    Magma, SIA
    Magma, SIASIA "Magma" - Sanitärhandel und Produktion. Am 23. Februar 1996 gegründet. Es ist ein 100% lettisches Unternehmen, das sich von einem kleinen Familienunternehmen zu einem stabilen, sicheren und dynamischen Sanitärproduktions- und Handelsunternehmen in Lettland entwickelt hat. Produziert flexible Stellantriebe und Wasserhähne unter der Marke MAGMA. Das Ziel des Unternehmens ist es, die besten Wasserhähne zu verkaufen. Das Unternehmen bietet Kunden das maximal mögliche Servicepaket, von der Beratung bis zur Umsetzung im Handel.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma