Evergreen, Steinbearbeitung

Beschreibung

Akmens cilvēka uzmanību saistījis jau kopš seniem laikiem. Tas viņam kalpojis gan kā ierocis, gan kā darbarīks, gan arī kā uzticams celtniecības materiāls. Labs piemērs ir Gīzas piramīdas, kas saliktas no akmens bluķiem pastāv jau daudzus tūkstošus gadu un nekas neliecina, ka laika zobs spēs tās sagrauzt arī nākotnē.

Akmens mūsdienās nav zaudējis savu aktualitāti arī uz daudzo mākslīgo materiālu fona. To joprojām izvēlas cilvēki, kuriem ir svarīgi lai apkārt būtu īstas lietas, kas uzticami tiem kalpo. Jo izvēloties mazāk pārbaudītos materiālus, nav zināms, piemēram, cik ilgi betons spēs izlikties par akmeni vai plastmasa - par koku.

Mūsu uzņēmums piedāvā plašā sortimentā īsta akmens materiālus, kā arī piedāvājam jau gatavus risinājumus Jūsu projektu realizācijai - piedāvājumā plašā sortimentā kāpņu akmens plākšņu risinājumi, plašs bruģakmeņu un apdares plākšņu piedāvājums. Piedāvājam arī daudz citus akmens labiekārtojuma elementus, žogu stabus, akmens palisādes, apmales, segumu plāksnes, puķu traukus, akmens solus, nosegplāksnes un daudz ko citu. 

Jebkurš dabīgā akmens materiāls, lieliski papildinās jebkuru Jūsu vidi un uzlabos Jūsu dzīves kvalitāti.

Īsts akmens ir ekoloģiski tīrs, to ražošanas, un vēlāk lietošanas procesā nerodas nekāds apkārtējās vides piesārņojums - akmens ir drošs un draudzīgs dabai, cilvēkam. Dabīga akmens izstrādājumi radīs patīkamu dzīves vidi ap jums. Mūsu speciālisti palīdzēs jums ar konsultācijām, dizaina projektēšanu, izvēlēto materiālu transportēšanu un iestrādi.

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 54914
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 480342
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Edīte Začeste, tekstila dizainere
    Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
    Mazpipari, atpūtas komplekss
    Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
    For Rest, Gasthaus
    For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
    Raganas ķēķis, Kneipe
    Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
    Jaunmoku pils, Hotel
    Jaunmoku pils, HotelJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
    Bruņinieku muiža, Gasthaus
    Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    Mozello, mājas lapu izstrāde
    Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
    Toss Boulinga Halle
    Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma