Mēnesnīcas, Gasthaus

Beschreibung

Viesu nams "Mēnesnīcas" aicina četru gadalaiku pasakā. Ieklausieties.
Vai tas ir Grīvas upītes rotaļīgais skrējiens gar viesu namu mēnesnīcas gaismā uz 3 km attālo jūru ziemās, pārvarot bebru nogāztos baļķēnus?
Vai tas ir lazdu zaļums, balto ievu kupenas un dzelteno pieneņu paklājs, kas aicināt aicina atpūtniekus iegriezties "Mēnesnīcu " ceļa galā un ļauties nesteidzīgiem laimes mirkļiem pavasaros?
Vai tā ir reibinošā naktsvijoļu smarža, kas vilina ikvienu ceļinieku ielūkoties viesu nama smaidošajās logu rūtīs vasarās?
Vai tie ir tramīgie stirnu buki un mežacūku saimes, kas rudens dūmakā domīgi staigā gar nobriedušajiem labības laukiem "Mēnesnīcu" tuvumā rudeņos, iepriecinot lielos un mazos viesus?
Katrā gadalaikā tieši "Mēnesnīcās" Kurzemes pusē, Uguņciemā varēsiet gūt pozitīvas emocijas sev tīkamu cilvēku lokā.
Mājā ir kamīnistaba, pilnībā aprīkota virtuve (elektroierīces, trauki). Divstāvu namā ir 5 guļamistabas (10 gultas, piepūšamie matrači, gultasveļa). Ir sauna, ugunskura vieta, volejbola laukums, šūpoles, batuts (3x3 ar drošibas tīklu).
Kājām var doties iepazīt 0, 5 km attālo Uguņciema centru. Katrs ciema iedzīvotājs lepojas ar Uguņu ezeru, kurā var baudīt peldi un pavizināties ar katamarānu. Teiksmaina šķitīs pastaiga pa iekopto seno ezera parku. Sajutīsiet Grīvas upītes šļakatas, veroties tās kritienā pāri slūžām, kas tai ir ar ezeriņu.
Vietējā veikaliņā var iegādāties gan pārtiku, gan rūpniecības preces.
Izmaksas: diennaktī 20 € no personas. Bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

Visa viesu māja diennaktī 200 € + sauna 40 €.

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 96220
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1357192
    Mīļmājiņa, Ferienhaus
    Mīļmājiņa, FerienhausSweetesthome ist darauf ausgelegt, Sie mit dem Charme des Landlebens zu verzaubern, während Sie in der Nähe der Stadt bleiben. Es bietet Ihnen einen Rückzugsort, der sich wie zu Hause anfühlt, wo Sie Ihre Wochenenden und Feiertage bequem genießen können, und gibt Ihnen die Möglichkeit, neue Energie zu tanken, neue Ideen, Wünsche und Kraft zu finden, um zu sein, zu tun und zu schaffen.
    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", Campingplatz
    Atpūtas komplekss "Viesītes", CampingplatzLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
    Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
    Skultes muiža, Gasthaus
    Skultes muiža, GasthausSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
    Skaistkrasti, pirts
    Skaistkrasti, pirtsGästehaus in Tinuzi. Kostenloses WiFi. Bad und Whirlpool. Einige Unterkünfte verfügen über eine komplett ausgestattete Küchenzeile, einen Flachbild-Sat-TV und einen DVD-Player. Pferde reiten und angeln.
    Garāža, bārs - restorāns
    Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
    Ūdensdzirnavas, Gasthaus
    Ūdensdzirnavas, GasthausAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
    Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKunstlerin Linda Romanovska
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma