Beschreibung
Celta 19. gs. otrajā pusē. Pils ēkā kopš 1961.gada atrodas Taurupes vidusskola. Ap to plešas parks, kas veidots brīvā plānojumā. Stādījumu pamatā galvenokārt vietējās koku sugas. Parka DR pusē atrodas Taurupes dižozols. Pils ir vietējas nozīmes arhitektūras piemineklis.Muzejā apkopoti pagasta iedzīvotāju un apkārtnes vēstures materiāli.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 13179
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 93865
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik
    UAB Tvora, Tore, Zäune, Automatik SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
    Skandināvs 3XL, einkaufen
    Skandināvs 3XL, einkaufenSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
    Radošo darbu galerija, veikals - studija
    Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
    Pokaiņi
    PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
    INSAFE, SIA
    INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
    Miķeļbāka, Campingplatz
    Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
    Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
    Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
    Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma