Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Muduri, SIA, darbnīca

Muduri, SIA, darbnīca

Tallinas iela 40/2, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 28607652
(+371) 67273784 - Darbnīca, Ofiss
7273784
Pirmdiena08:00 - 17:00
Otrdiena08:00 - 17:00
Trešdiena08:00 - 17:00
Ceturdiena08:00 - 17:00
Piektdiena08:00 - 17:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : SIA Muduri
Reģistrācijas numurs : 40003487368
Juridiskā adrese : Tallinas 40-4, Rīga, LV-1001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDaiļamatniecība Etnogrāfisko tautas tērpu gatavošana (Etnogrāfisko tērpu gatavošana) Skatīt vairākInterjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana Rokdarbi, izšūšana Skatīt vairākKonsultācijas tautastērpa detaļu komplektēšanā Skatīt vairākTautas tērpi (Tautastērpi) Skatīt vairākTautastērpu vestesno 55 € Brunčino 127 € Tautastērpu biksesno 55 € Tautastērpu cepures Skatīt vairākMēteļi Skatīt vairākTautastērpu krekli Skatīt vairākPusmēteļi Skatīt vairākPriekšauti tautastērpiem Villaines Skatīt vairākGalvasauti Lakatiņi
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Visi banneri