Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunpils pils, viduslaiku pils

Jaunpils pils, viduslaiku pils

Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3145
(+371) 26101458 - Birojs, Ekskursiju un pasākumu pieteikšana
(+371) 28338860 - Viduslaiku krogs
(+371) 20223423 - Muzejs
(+371) 29442539 - Viesnīca
(+371) 63107082
Juridiskais nosaukums : Jaunpils pils, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003431326
Juridiskā adrese : Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, LV-3145
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJaunpils viduslaiku pils (Pilis) Skatīt vairākViduslaiku krogs Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes15 - 125 € Skatīt vairāk   Barona istaba (2-vietīgi numuri)95 - 125 € Skatīt vairāk   Viduslaiku istaba (2-vietīgi numuri)80 - 110 € Skatīt vairāk   Baroneses istaba (2-vietīgi numuri)75 - 95 € Skatīt vairāk   Baltā istaba (2-vietīgi numuri)65 - 80 € Skatīt vairāk   Elīzas istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Zilā istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Imanta un Ceļinieku istaba (2-vietīgi numuri)30 - 45 € Skatīt vairāk   Daudzvietīgi numuri (2-vietīgi numuri)15 € Skatīt vairākEkskursijas    Informatīva (Ekskursija pa Jaunpils pili) Skatīt vairāk   Ielūdz pils atslēgu glabātāja (Ekskursijas ar teatralizētiem elementiem) Skatīt vairāk   "Viduslaiku mūka stāsti"- teatralizēta ekskursija ar piedalīšanos Skatīt vairāk   "Mazie mūciņi" - Viduslaiku skola 1.-6. klases skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu izklaides (Viduslaiku kāzas) Skatīt vairākMuzeji Skatīt vairākPasākuma vadīšana (Pasākumu organizēšana) Skatīt vairākJaunpils pils pasākumi    Jaungada karnevāls “Zaļumballe sniegā”. (Jaungada karnevāls) Skatīt vairāk   "Pilskunga meitas precības" (Viduslaiku svētki) Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri