Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Lastādijas pamatskola

Rīgas Lastādijas pamatskola

Latgales iela 178, Rīga, Latvija, LV-1019
(+371) 67141039
(+371) 67141017
Juridiskais nosaukums : Rīgas Lastādijas internātpamatskola
Reģistrācijas numurs : 90011524360
Juridiskā adrese : Maskavas iela 178, Rīga, LV-1019
Banka : Luminor Bank AS NDEALV2X
Konta numurs : LV02NDEA0021000716050
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Skola realizē vispārējās pamatizglītības programmu ar mazākumtautību (krievu) apmācības valodu (kods: 21011121), kā arī pedagoģiskās korekcijas pamatizglītības programmu ar latviešu (kods: 21011811) un mazākumtautību (krievu) apmācības valodu (kods: 21011821).

Skola nodrošina iespēju izglītojamajiem piecas dienas nedēļā uzturēties internātā ar ēdināšanu (4 reizes dienā), kur par viņiem rūpēsies skolas kolektīvs un tiks nodrošināti labi sadzīves apstākļi un piedāvāts plašs interešu izglītības programmu klāsts.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLastādija (Internātskolas)    Internātskolas Pamatizglītība Intrešu pulciņi bērniem Sākumskolas Audzinātājas, pedagogi Sporta nodarbības
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26391
Meklēšanas rezultātos parādīts : 74774


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Visi banneri