Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reness R, mēbeles

Reness R, mēbeles

Edvarta Virzas iela 4a, Iecava, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 29287730 - Projektu vadītājs Gints
(+371) 29142565
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam Reness R! Apvienojoties hobijam, radošām idejām un profesionālajai pieredzei, ir dibināts uzņēmums "Reness R". Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Mūsu izpratnē mēbele ir neatņemama dzīvojamo telpu interjera sastāvdaļa, tai ir jābūt vizuāli pievilcīgai, funkcionālai un drošai. Ir tikai daži soļi no idejas līdz projekta realizācijai : "Laiks ir nauda" – lai taupītu Jūsu laiku un līdzekļus "Reness R" projektu vadītāji ieradīsies pie Jums, iepriekš vienojoties par piemērotāko laiku. "Lai vēlmes sakristu ar iespējām" - mēs uzmērīsim telpu un uzklausīsim Jūsu vīzijas par plānoto mēbeli, lai pārliecinātos, ka visu sākotnēji iecerēto iespējams realizēt. Lai mēbele iederētos telpas kopējā interjerā, "Reness R" projektu vadītāji saskaņos ar Jums materiālus un krāsas. Furnitūra ir neatņemama mēbeļu sastāvdaļa, mēbeļu kalpošanas laiku galvenokārt nosaka tās kvalitāte. Mēs parādīsim, pastāstīsim un palīdzēsim izvēlēties Juma piemērotākos un labākos risinājumus. Trīs darba dienu laikā uzzīmēsim un nosūtīsim Jums plānoto mēbeles projektu. Nepieciešamības gadījumā ieviesīsim korekcijas, lai izstrādājums atbilstu Jūsu vēlmēm. Projekts ietver sevī mēbeles trīs skatus (virsskats, sānskats, priekšskats) un 3D attēlu. Vienojoties par visiem nosacījumiem, tiek uzsākta mēbeles izgatavošana, kas atkarībā no materiāliem un sarežģītības pakāpes parasti ilgst 2-6 nedēļas pēc līguma slēgšanas. Pēc mēbeles izgatavošanas laipni un atsaucīgi "Reness R" montieri atbrauks pie Jums (iepriekš vienojoties par laiku), saliks un novietos mēbeli tai paredzētajā vietā. Tātad... uz drīzu sadarbību!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeles un interjers Skatīt vairāk   Virtuves mēbeles Skatīt vairāk   Skapji Skatīt vairāk   Galdi Skatīt vairāk   Viesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Vannas istabas mēbeles Skatīt vairāk   Guļamistabas mēbeles    Bērnu mēbeles Mēbeļu projektēšana    3D vizualizācija Durvis    Iekšdurvis    Finierētas iekšdurvis    Bīdāmās durvis    Bīdāmās sistēmas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 55797
Meklēšanas rezultātos parādīts : 578668


ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Visi banneri