Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lidums SIA, kokapstrāde

Lidums SIA, kokapstrāde

Līdumi, Olaines pagasts, Olaines novads, Latvija, LV-2127
(+371) 26189288 - Produkcija dārzam un pagalmam
(+371) 26463996 - Zāģmateriālu realizācija
(+371) 29229834 - Liekti līmētie materiāli, apdares dēļi, kalte
(+371) 67964268 - Grāmatvedība
(+371) 29128565 - Direktors
(+371) 63080434 - Jelgavas ražotne
(+371) 67964435 - Birojs, Olaines ražotne
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairāk   Dārza interjera elementi Skatīt vairāk      Lapenes, lapeņu tirdzniecība Skatīt vairāk      Nojumes, lapenes, teltis Skatīt vairāk      Pergolas Skatīt vairāk      Terases Skatīt vairāk      Koka tiltiņi Skatīt vairāk      Bērnu rotaļu laukumi, izgatavošana, ražošana Skatīt vairāk      Smilšu kastes Skatīt vairāk      Šūpoles, šupoļu tirdzniecība Skatīt vairāk      Sētas, stabi un nožogojumi (Sētas stabi un mieti) Skatīt vairāk      Dārza grīdas un celiņi, dekings Skatīt vairāk      Puķu kastes Skatīt vairāk      Vīteņaugu režģi Skatīt vairāk      Masīvkoka mēbeles Skatīt vairāk   Koka apdares dēļi Koka izstrādājumi Skatīt vairākZāģmateriāli    Liekti līmētie materiāli Kokapstrādes pakalpojumi    Zāģmateriālu pārstrāde    Zāģmateriālu žāvēšana (Žāvēti zāģmateriāli) Žogi, sētas    Žogi, sētas, pasētas un vārti    Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Papes Čakstes, viesu māja
Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Visi banneri