Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Baltijas durvis

Baltijas durvis

Augusta Deglava iela 45, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 27099962
(+371) 29982594
(+371) 67271115
(+371) 27099963
(+371) 27064112
(+371) 67278165
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi    Durvis Skatīt vairāk      Ārdurvis Skatīt vairāk         Koka durvis Skatīt vairāk         VIKKING (Ārdurvis) Skatīt vairāk         TOREX (Ārdurvis) Skatīt vairāk      Iekšdurvis Skatīt vairāk         Koka durvis Skatīt vairāk         Finierētas iekšdurvis Skatīt vairāk         Iekšdurvis ar lamināta parklājumu Skatīt vairāk         Saunas durvis Skatīt vairāk         MAKANADA (Iekšdurvis) Skatīt vairāk      Metāla durvis Skatīt vairāk         Tehniskās durvis Skatīt vairāk         Ugunsdrošas durvis Skatīt vairāk         Alumīnija durvis          Metāla MDF durvis Skatīt vairāk         Dekoratīvās durvis Skatīt vairāk         Metāla durvis kāpņu telpām Skatīt vairāk         Metāla durvju krāsošana          Durvju atvēršana, atslēgšana, atmūķēšana    Logi Skatīt vairāk      Plastikāta logi, PVC logi Skatīt vairāk      Koka logi Skatīt vairāk      Koka – alumīnija logi Skatīt vairākVārti Skatīt vairāk   Garāžu vārti Skatīt vairāk   Industriālie vārti Skatīt vairāk   Teritoriju vārti    Vārtu automātikas sistēmas Jumtiņi - nojumes    Nojumes, lapenes, teltis Skatīt vairākSiltumnīcas    Polikarbonāta siltumnīcas Skatīt vairāk   Plēves siltumnīcas Skatīt vairāk   Alumīnija siltumnīcas Skatīt vairāk   Profesionālās siltumnīcas Skatīt vairāk   Siltumnīcu montāža    Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces Skatīt vairākElektroniskās pieejas kontroles sistēmas    Durvju zvani Skatīt vairāk   Videodomofoni Skatīt vairāk   Audiodomofoni Skatīt vairāk   Videonovērošanas sistēmas Durvju furnitūra    Atslēgas un slēdzenes Skatīt vairāk      Atslēgas       Piekaramās atslēgas Skatīt vairāk      Slēdzenes       Koda atslēgas Skatīt vairāk      Iekaļamās slēdzenes    Durvju rokturi Skatīt vairākAlumīnija konstrukcijas Pulverkrāsošana Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Visi banneri