Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alejas projekti, SIA

Alejas projekti, SIA

Graudu iela 4a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 29432512 - Birojs
(+371) 22003325
Juridiskais nosaukums : Alejas projekti, SIA
Reģistrācijas numurs : 43603025529
Juridiskā adrese : Graudu iela 4A, Jelgava, LV-3001
Banka : Luminor Bank AS NDEALV2X
Konta numurs : LV75NDEA0000083756180
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Misija – no projekta līdz ziedošam dārzam!

Vīzija – Alejas projekti ir viens no vadošajiem uzņēmumiem Latvijā, kas nodrošina pilnu apsaimniekošanas ciklu apstādījumu ierīkošanā un kopšanā. Alejas projekti ir specializēts uzņēmums, kas sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. Mūsu izpratnē „dārzs” ir jebkura mēroga ainavas radīšana un kopšana. Kopšana nodrošina, ka ainava laikam ritot nezaudē sākotnējo ideju, nobriest un mainoties gadalaikiem mūs priecē ar jaunām niansēm krāsās un formās. Mūsu radītā vidē Jūs smelsieties spēkus gan darbā, gan atpūtā.

Palielinoties darba apjomiem ir nepieciešamība saglabāt un uzlabot mūsu sniegto pakalpojumu kvalitāti, tādēļ uzņēmums uzsācis ieviest kvalitātes vadības sistēmu, atbilstoši ISSO 9001 standartiem.

Ja pietrūkst padoma, ir ideju pārpina galva, bet nezināt kā to visu salikt kopā, sapņojat par ziedošu dārzu – atliek ... piezvanīt!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Zāliena pļaušana, trimerēšana    Dižstādu piegāde un stādīšana    Jumta dārzu ierīkošana    Dārza celiņu, dārza laukumu izveide    Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana    Dzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšana Teritorijas labiekārtošana    Krastu, nogāžu veidošana, stiprināšana Skatīt vairāk   Zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana    Augsnes frēzēšana    Koku un krūmu zāģēšana    Impregnēti mieti, palisādes Traktortehnikas noma Skatīt vairāk   Dekoratīvo koku stādi    Dižstādi Sniega savākšana un izvešana    Sniega un ledus tīrīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64739
Meklēšanas rezultātos parādīts : 617813


Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri