Komunālprojekts AS

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Lumag Machinery Baltic
    Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
    Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
    Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
    Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
    Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
    Raibie logi, viesnīca
    Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
    Vitkopi, atpūtas bāze
    Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
    Kandava, viesnīca
    Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
    Lobes krogs, viesu nams
    Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma