Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latakva, centrālais birojs

Latgales iela 156/158, Rīga, Latvija, LV-1003
(+371) 67113234
(+371) 67248925
 
VissPiedāvājumiVideo

Mūsu steidzīgajā laikmetā, kad ir tik daudz un dažādu lietu, par ko jārūpējas, jādomā un jāpaveic, mēs daudz ko piemirstam vai nepagūstam, piemēram, savu un ģimenes pasargāšanu no uguns nelaimes.

 Lielākoties ugunsgrēkos bojāgājušie ir nosmakuši dūmos, nevis cietuši no tiešām uguns liesmām. No ugunsgrēkos dzīvojamajā sektorā bojā gājušajiem 65% nosmakuši dūmos vai sadeguši tieši guļamistabā. Cilvēkam, guļot miegā, oža pavājinās, un vienīgais maņu orgāns, kas pilnvērtīgi darbojas, ir dzirde. Tāpēc vienīgais, kas mūs var paglābt ir dūmu detektors.

turpināt lasīt ...

Lielākoties ugunsgrēkos bojāgājušie ir nosmakuši dūmos, nevis cietuši no tiešām uguns liesmām. No ugunsgrēkos dzīvojamajā sektorā bojā gājušajiem 65% nosmakuši dūmos vai sadeguši tieši guļamistabā. Cilvēkam, guļot miegā, oža pavājinās, un vienīgais maņu orgāns, kas pilnvērtīgi darbojas, ir dzirde. Tāpēc vienīgais, kas mūs var paglābt, ir skaņas signāls, ko raida šī nelielā ierīce - dūmu detektors.

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Visi banneri