Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jēkabpils mākslas skola

Jēkabpils mākslas skola

Dambja iela 19, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 65231423
(+371) 65231423
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas skolasIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri