Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

ziedu salons-Linda, veikals

Stacijas laukums 2, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67073160
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZiedi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Visi banneri