Ega, maizes ceptuve un veikals

  • Uzvaras Azaids, Uzvara, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3931
  • (+371) 63956141
Продукты, услуги, ключевые слова
Статистика:
Полнастю просмотрен : 7277
Показан в результатах поиска : 23732
Смотреть в каталоге : Хлеб и мучные изделия

Lapsas, база отдыха
Lapsas, база отдыхаViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Zivtiņi, гостевой дом
Zivtiņi, гостевой домГостевой дом Zivtiņi в Калтене, на берегу моря. Ночлег для 40перс., баня, бассейн, 2 банкетных зала, 3 коттеджа.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, музей
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, музейСегодня в комплекс музея входят четыре здания, в которых расположены –коллекция музея, художественный выставочный зал, исторический выставочный зал и администрация. История рождения музея начинается в 1947 году, когда было принято решение о его создании. Начальное сокровище музея-это коллекция оригинальных работ художника, собранная современником Яниса Розентала-Мартом Веем.
Astroselena, образовательный центр
Astroselena, образовательный центрОбучение в Образовательном центре «Астроселен» подходит как для желающих получить профессиональное высшее образование в области астрологии, так и для тех, кто хочет разобраться в этой интересной науке для личных нужд, научившись искусству толкования различных гороскопов.
Sējas novada Sporta centrs, гостиница - комплекс для отдыха
 Sējas novada Sporta centrs, гостиница - комплекс для отдыхаСпортивный центр волости Сеяс. Спортивный зал со стандартными размерами площадок для гандбола, минифутбола, баскетбола и волейбола,
Visi banneri
laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma