Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Rīts, SIA

Ezera iela 3, Balvi, Balvu novads, Latvija
(+371) 64522378
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаЭлектромонтаж

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5725
Показан в результатах поиска : 22900
Смотреть в каталоге : Электромонтаж


Aldari, мотель
Aldari, мотельМотель. Помещения для банкетов и торжеств. Организация спортивных мероприятий.
Akmeņkalis, SIA, обработка камня
Akmeņkalis, SIA, обработка камняSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Cīrulīši, центр здоровья и отдыха
Cīrulīši, центр здоровья и отдыхаПомещения для торжеств, конференций и семинариев, гостинница, баня, джакузи, активный отдых, летние лагеря для детей.
Višķezers, место для отдыха
Višķezers, место для отдыхаМеста для палаток, уютные ночлеги, баня с банкетным залом (25 человек), рыбная ловля.
Eglieni, гостевой дом
Eglieni, гостевой домГостевой дом Eglieni приглашает провести время и ощутить здоровый отдых в течении всего года. Благоустроенные, удобные комнатки, WiFi, баня, пруд. От Риги - 30 минут.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Zaļie ābolīši, гостевой дом
Zaļie ābolīši, гостевой домViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Baltā māja, гостевой дом и кафе
Baltā māja, гостевой дом и кафе"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Visi banneri