Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Zelta migla

Krišjāņa Barona iela 31, Rīga, Latvija
(+371) 67280006
 
ВсёПредложение
Продукты, услуги, ключевые словаЮвелирные изделия

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Aivars-K, обработка камня
Aivars-K, обработка камняОбработка камня. Изделия из метала и камня, элементы интерьера, садовые скульптуры, кладбищенские памятники, фонтаны, освещение,
Arre, металлообработка
Arre, металлообработкаARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Kombucha, ресторан
Kombucha, ресторанMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Ezernieki, гостевой дом
Ezernieki, гостевой домEzernieki  - место, в котором сможете отдохнуть как в большой компании друзей, так в маленьком семейном кругу, возможность разместить большие компании 60 и 20 человек.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусов
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусовUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Vegetarian foods, продукты питания
Vegetarian foods, продукты питанияVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Мебель, кухни, гостиные, спальные комнаты. Встроены шкафы. Раздвижные системы.
Zelts.lv, салон ювелирных изделий
Zelts.lv, салон ювелирных изделийAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri