Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Visi banneri