Kaļķucepļi ZS

  • Kaļķucepļi, Straujupe, Jumpravas pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5023
  • (+371) 65058941
Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 5915
Showed in search results : 18876
View in catalog : Cultivation of plants and industrial crops

Zīmulis un ota, art gallery, artists shop
Zīmulis un ota, art gallery, artists shopMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Bel-Doors, door, furniture
Bel-Doors, door, furnitureQualitative Interior veneered doors for pleasant prices
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticFor more than 10 years, we have been offering our customers high-quality, powerful, professional equipment for firewood preparation, construction and landscaping work manufactured according to the quality standards of Lumag GmbH.
Jaunpils pils, castle
Jaunpils pils, castleJaunpils castle is one of the most rare medieval castles, that has kept its prior look.
Rūķīši, guest house
Rūķīši, guest houseRūķīši, guest house in Murjāņi. Recreation at the Gauja, lodgings for night, bathhouse, banquet hall, places for tents.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma