Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ozolu maize, SIA

Drandu iela 6a, Smiltene, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 29558200
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHardwareOvens and fireplacesThermotechnics
Map

Statistics:
Fully viewed : 7130
Showed in search results : 66382
View in catalog : Hardware


Indigo Line, SIA, EU Structural Funds on the level of national projects
Indigo Line, SIA,  EU Structural Funds on the level of national projectsControl and operational management of finances of EU Structural Funds on the level of national projects.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Vitkopi, recreation centre
Vitkopi, recreation centreA fisherman's idyll - 3 cottages on islands in a 33 ha large reservoir which is stocked with fish.
Upesrūķi, guest house
Upesrūķi, guest houseНаши гости могут насладиться уютом сельского дома - сруба и красатой окрестной природы. Банька сулит парку березовыми, дубовыми,
Restorer, SIA
Restorer, SIAPaintings and wall paintings in a professional restoration, as well as painting decorative frame restoration and gilding with gold leaf. Wall paintings and decorative finish. Interior design and consulting.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Rubīni, apartments
Rubīni, apartmentsHoliday apartments Rubīni is a nice and cosy resting-place for the guests of Ventspils. Together 5 accommodations arranged like 2-3 room apartments with all amenities.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri