Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Bišķiņ, Keramikas mākslinieku darbnīca

Bruņinieku iela 38, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67299835
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCeramics

Statistics:
Fully viewed : 7904
Showed in search results : 71526
View in catalog : Ceramics


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
BALTIC-S, Plumbing Equipment
BALTIC-S, Plumbing EquipmentThe company Baltic-S deals with plumbing wholesale and retail.
Mežābeles, holiday house
Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Osteria, cafe
Osteria, cafeWe are a cafe in Aizpute. On weekdays, we offer a hot meal for lunch, as well as an extensive menu and elegant and beautiful table tops for celebrations including weddings, birthdays, and more.
Ziedugravas, recreation centre
Ziedugravas, recreation centreLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaA wide assortment of seedlings of conifer, bushes and wintergreens. 130 various colours, forms of conifer, 250 foliage trees and bushes, and also 200 wintergreens.
Urakši, country house
Urakši, country houseBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Pokaiņi
PokaiņiAn old sacred place, stocks of stones, energy fields. Know yourself better and the old times
Visi banneri