Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Silta maize-2, veikals

Spīdolas iela 2a, Liepāja, Latvija, LV-3402
(+371) 63422726
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBread and breadstuff

Statistics:
Fully viewed : 5422
Showed in search results : 23017
View in catalog : Bread and breadstuff


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Granda, joinery
Granda, joineryJoinery work of the company Granda. Stair manufacturing, installation; furniture manufacturing; oak beer barrels; bathhouse tubes and hot tubes; wood baths.
GRANITE, IK
GRANITE, IKThe company Granites specialized in grave improvement. We manufacture, sell and install grave monuments, grave curbs, grave fences, as well as offer the creation of grave memorials. We offer to improve the grave site by landscaping and / or restoration.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the sea
Saulrieti, atpūtas komplekss, recreation centre by the seaRomantic weekend. Relaxation for all family, 16 comfortable and homey sleeping - places. Premises for celebration and banquet. Russian and Turkish bathhouses, jacuzzi.
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Intema, SIA
Intema, SIAThe main activity of the company is the production of orthopedic springs and springless mattresses from maximally natural raw materials and the production of high-quality upholstered furniture. The company mainly uses an individual approach to each customer.
Gintus, SIA, land surveying
Gintus, SIA, land surveyingLtd Gintus, land surveying, topography, minute planning, execution schemes, border plans.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Visi banneri