Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Grobiņas pasta nodaļa

Lielā iela 84, Grobiņa, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3430
(+371) 63491784
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPost

Statistics:
Fully viewed : 7996
Showed in search results : 33523
View in catalog : Post


Lejasmalas, leisure complex
Lejasmalas, leisure complexHoliday houses and a bathhouse on the bank of Leja lake. A romantic recreation place on a desert island. Rooms for seminars and banquets. Places for tents and picnic.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Aviokase.Lv, airline tickets on-line
Aviokase.Lv, airline tickets on-lineAir Tickets. Low cost flights. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet...
Gaišos toņos, burial services
Gaišos toņos, burial servicesFuneral service complex, formatiuon of documents and all the accesories necessary for funeral, day night morgue services, agent call to home.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsRRC Jaunķemeri – health gifted by nature! Locates in Jurmala, in the unique and healing resort conditions, which combine the reserved environmental entirety.
Kalves, holiday house
Kalves, holiday houseA holiday house at the lake Kalvene.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipment
Laba sēta, SIA, gates, fences, automatic equipmentQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Visi banneri