Pēdējais ceļš, darbnīca

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 6066
Showed in search results : 56877
View in catalog : Gravestone cutting

Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Jaunsvelmes, guest house
Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Līva***, hotel
Līva***, hotelHotel in the centre of Liepāja City. We offer 111 rooms for suites, business, standard and economy class conveniences. Restaurant "Upe" offers healthy and hefty buffet breakfast, business lunch and romantic dinner.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsThe Centre of Alternative care of handicapped youngsters Mercy House was founded in Ventspils.
Vaives, woodworking
Vaives, woodworkingKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Iešnalė, country house
Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Lilaste, leisure complex
Lilaste, leisure complexClean and fresh forest air, picturesque lake, recreation facilities both on the shore and on water, comfortable rooms – we have everything for wonderful recreation.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma