Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Arčijs, ēdnīca

Raiņa iela 45, Vaiņode, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3401
(+371) 26306928
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCanteens

Statistics:
Fully viewed : 6564
Showed in search results : 30397
View in catalog : Canteens


Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Big Ben, graded domestic appliance
Big Ben, graded domestic applianceLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
LEAnD, SIA, bookkeeping
LEAnD, SIA, bookkeepingMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Juku dzirnavas, leisure complex
Juku dzirnavas, leisure complexJuku Dzirnavas is a beautiful 85 hectares of serene nature with various entertainment opportunities and a wide range of accommodations for couples, families and groups
Mežābeles, holiday house
Mežābeles, holiday houseAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Villa Anna, guest house
Villa Anna, guest houseVilla Anna - it is eternal gray sea and its story secret, which is supplemented with aroma of delicious meal, which comes together with morning sun rays in your room.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBouling, billiards, reataurant and bar. Toss bouling hall invites you to spend a nice weekend. All kind of sport events, celebration and banquet organization.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Visi banneri