Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Tirdzniecības nams Bulduri

Meža prospekts 36, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 67755044
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsTrade centre, Supermarkets

Statistics:
Fully viewed : 6964
Showed in search results : 53951
View in catalog : Trade centre, Supermarkets


Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Hotel Tigra, hotel
Hotel Tigra, hotelHotel Tigra in Cēsis wil wait in order to provide rest after day works and activities. Special moments can be enjoyed in recreation centre, where is bathhouse, swimming pool and banquet - seminar hall.
Zaļie ābolīši, guest house
Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centre
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centrePaintball park PIF PAF 6 km from Riga
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtCloth diapers and diapers for babies and children. Embroidery services. Personalized embroidery on various fabric products - shirts, bags, caps, towels, aprons, etc. Company logo embroidery. Embroidery for personalized gifts for weddings, christenings, Christmas, all kinds of celebrations, etc.
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC equipment for bakers, pastries and pizzerias. Deck, rack, pizza's ovens, industrial, in-store, tunnel ovens, fermentation cabinets
LEAnD, SIA, bookkeeping
LEAnD, SIA, bookkeepingMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsThe kingdom consists of a miniature palace home yard, a doll gallery and a wardrobe .It is a very popular and unique tourist city object. Royal wardrobe - Over 550 luxurious costumes for women, children and men of all sizes can be found in the dressing room. Puppet Gallery - over 170 works on display.
Visi banneri