Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca

Inženieru iela 60, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 63622658 - Reģistratūrā, uzziņas
(+371) 636 21313
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsInpatient medical aid
Map

Statistics:
Fully viewed : 8182
Showed in search results : 24154
View in catalog : Inpatient medical aid


Zaļie Atvari, guest house
Zaļie Atvari, guest houseZaļie Atvari offers bathhouse complex, rooms for festivities, cozy rooms, atmosphere and possibility to order meals.
Lielkaibēni, guest house
Lielkaibēni, guest houseTwo halls with fireplaces, accommodation (30 beds). Parties for up to 70 people, catering services, party table setting.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Zvejnieki 2000, SIA, recreation centre
Zvejnieki 2000, SIA, recreation centreEach of four cottages are provided for six people and is fitted with electric batteries. A bathhouse with a hall, arbour for celebrations, relaxation at the lake Ciecere.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Zelts.lv, jewellery salon
Zelts.lv, jewellery salonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Inčukalna strops, guest house
Inčukalna strops, guest houseWe offer you a possibility to forget every day problems and give a way to rest. A bathhouse with jacuzzi, rooms for seminars and celebrations
Visi banneri