Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Ronde, hairdresser`s

Dravnieku iela 9, Rīga, Latvija, LV-1021
(+371) 67183432
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsHairdressers

Statistics:
Fully viewed : 7940
Showed in search results : 45059
View in catalog : Hairdressers


Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Bea aizkaru centrs, salon
Bea aizkaru centrs, salonCurtain saloon Bea. Curtain and table cloth fabrics, nippers, rullo, vertical and horizontal blinds, accesories and sewing accesories.
Intema, SIA
Intema, SIAThe main activity of the company is the production of orthopedic springs and springless mattresses from maximally natural raw materials and the production of high-quality upholstered furniture. The company mainly uses an individual approach to each customer.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centre
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centrePaintball park PIF PAF 6 km from Riga
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAThe main directions of the company's activity are design, supply and assembly of wastewater biological treatment equipment, supply and installation of wooden summerhouses and garden houses, engineering communications construction.
Inčukalna strops, guest house
Inčukalna strops, guest houseWe offer you a possibility to forget every day problems and give a way to rest. A bathhouse with jacuzzi, rooms for seminars and celebrations
Būvcentrs, building material sale
Būvcentrs, building material saleInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri