Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Ances muiža

Ances muiža

Ances muiža, Ance, Ances pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3612
(+371) 26307029
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsEstates
Map

Statistics:
Fully viewed : 592
Showed in search results : 4223
View in catalog : Estates


Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Pierīgas pirtis, bath
Pierīgas pirtis, bathPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
VEIPRO, SIA, scales and scale repair
VEIPRO, SIA, scales and scale repairWe manufacture, sell and maintain both automatic and manual electronic scales and weighing systems. We work with the world's leading scale and scale component manufacturers to provide high quality products and services to all business sectors.
Juku dzirnavas, leisure complex
Juku dzirnavas, leisure complexJuku Dzirnavas is a beautiful 85 hectares of serene nature with various entertainment opportunities and a wide range of accommodations for couples, families and groups
Kāli, guest house
Kāli, guest houseA rest at a lake in 10 minute drive from Riga to Bauska. We lay tables, offer staying for the night, a wet bathhouse, fishing. In working days flexible prices!
Vintāža, guest house
Vintāža, guest houseViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Deko Alianse, flower shop
Deko Alianse, flower shopSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Rīga We offer flower delivery - 67282841 www.dekoziedi.lv
Visi banneri