Kurzemes Gaļsaimnieks, SIA, store

Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 383
    Showed in search results : 6765
    View in catalog : Meat products

    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsThe Centre of Alternative care of handicapped youngsters Mercy House was founded in Ventspils.
    Iks park, associations
    Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    RC Auto , car service
    RC Auto , car serviceCar Service,Running gear repair. Cars dignostik and repair. Engine repair. Timing belts and belting change. Gearbox repairs. Quick Oil Change. Brake system repairs. Welding. Starter and generator repair. Tire Service. Spare Parts.
    Dzīpari S, textiles
    Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
    Elīna Sila Art
    Elīna Sila ArtCloth diapers and diapers for babies and children. Embroidery services. Personalized embroidery on various fabric products - shirts, bags, caps, towels, aprons, etc. Company logo embroidery. Embroidery for personalized gifts for weddings, christenings, Christmas, all kinds of celebrations, etc.
    Jaunmoku pils, hotel
    Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
    Kalēji, holiday house
    Kalēji, holiday houseGuest house, bathhouse and campsite in Mazirbe. Seaside and beach without a mob of people. A nice rest from noise.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    ID Rugāji, joinery
    ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma