Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Graudiņš, preschool

Dārza iela 1, Druva, Saldus pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3862
(+371) 63839431
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsKindergartens, Preschool
Map

Statistics:
Fully viewed : 1739
Showed in search results : 2555
View in catalog : Kindergartens, Preschool


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Rīgas 3. arodskola, office hotel
Rīgas 3. arodskola, office hotelViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Upmaļi, guesthouse
Upmaļi, guesthouseRooms for celebrations, seminars, and a fire place. Table laying and live mucic. A rest at the river Ltne.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Porto Resort, hotel
 Porto Resort, hotelPORTO RESORT is a beautiful hotel settled in a log building, surrounded by a vast territory right on the shores of Lake Lilaste. It is a perfect place for relaxing together with the family and friends, for organising a festive event, as well as for business meetings and seminars.
Kompānija Avotiņi, SIA, building material sale
Kompānija Avotiņi, SIA, building material saleCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIAIvonna Ltd. performs tables laying around Riga. We offer dishes for all tastes at very friendly prices. Bringing warm meals for up to 50 persons. Dish rental for free.
CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Visi banneri