Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

VTA Sistem

Latvija
(+371) 25986148
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsFurniture

Statistics:
Fully viewed : 4397
Showed in search results : 19203
View in catalog : Furniture


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment Firma Tvora – wide profile company offers different fences. Concrete and metal goods. We are official representatives of many European manufacturers in Baltic states.
Jost Residence, holiday house
Jost Residence, holiday houseLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Nemuno Turas, guest house
Nemuno Turas, guest houseNemunas Tour. A modern homestead in beautiful village of Ringaudai in Kaunas suburb. Kaunas city centre is just 15 minutes away by car. It is a great place to have a rest or spend a holiday.
Villa Avoti, guest house
Villa Avoti, guest houseLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBouling, billiards, reataurant and bar. Toss bouling hall invites you to spend a nice weekend. All kind of sport events, celebration and banquet organization.
LaPizza, SIA, pizzeria - café
LaPizza, SIA, pizzeria - caféItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Sutras Z/S, country house
Sutras Z/S, country houseZ/S SUTRAS offers rest in the country farm with a bath-house: rest at the are fire-place and fire, sport games, children entertainment and anniversary celebration.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Visi banneri