Pludmales sporta centrs Brazīlija

Products, services, keywords
EscapeTown, breakout games
EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Skaistkrasti, bath
Skaistkrasti, bathGuest house in Tinuzha. Free WiFi. Sauna and hot tub. Fully equipped kitchenette, some accommodation has a flat-screen TV with satellite channels and a DVD. Riding horses and angling.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseActive leisure, Skiing and snowboarding Mountain ski tracks, Cross-country skiing, Winter equipment rental, Ski instructors, Accommodation
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, planting
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, plantingKalndruvas bloks. Cobble stones, concrete blocks, ceramzite čoncrete, concrete. Territory greening, garden equipping, maintenance.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art gallery
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, art galleryNESTER CUSTOM is a creative workshop for the creation of designer furniture and unique sculptures made of metal. Car, motorcycle, power tools and other metal products are used as the basis for our products. Our company began to develop in the repair of wrecked cars and restoration of motorcycles, which we continue to do successfully and Today, in parallel creating authoring custom bikes.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma