Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
LaTS, store

LaTS, store

Rīgas iela 15, Ērgļi, Ērgļu pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4840
(+371) 28957855
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsGroceries
Map

Statistics:
Fully viewed : 4923
Showed in search results : 35379
View in catalog : Groceries


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Raganas ķēķis, tavern
Raganas ķēķis, tavernIn "Raganas ķēķis" are the best treats from the country - have a meal, while your stomach is full, do not forget to try the special wine "Witch wine".
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment
UAB Tvora, gates, fences, automatic equipment Firma Tvora – wide profile company offers different fences. Concrete and metal goods. We are official representatives of many European manufacturers in Baltic states.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaI am looking for yarn for sheep bred in Latvia. Wool is processed from the washing process to the finished yarn thread. Unwashed wool purchase, exchange.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Credo, driving school
Credo, driving schoolAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A manufactures 3D models from ecologically pure material – birch-tree plywood, which gives a pleasant touch and scent.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Park Hotel Kekava, hotel
Park Hotel Kekava, hotelA hotel, rooms for conferences and seminars, sauna, bar, table laying for several celebrations.
Visi banneri