Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Dāre, paintball

Dāre, paintball

Brūveri, Ezera iela 10, Gaiķu pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3873
(+371) 63828229
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsOutdoor leisure
Map

Statistics:
Fully viewed : 36164
Showed in search results : 181578
View in catalog : Outdoor leisure


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Ezernieki, guest house
Ezernieki, guest houseEzernieki is a place, where you can have a rest both in large company of friends or in large family, it is possible to accept companies of 60 and 20 persons.
Burtnieki, guest house
Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPortable saunas - barrels, bathtubs. Boat rental for a trip on Abava, boating in Kurzeme, boat rental in Kandava, chauffeured transport from the end point of the boating to the place where you started the trip and left your means of transport. SUP board rental. Garden games.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Erebuni, armenian restaurant
Erebuni, armenian restaurantRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouse
 Sējas novada Sporta centrs, hotel - guesthouseSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Baižas, tree nursery
Baižas, tree nurserySeed plot Baižas. Wintergreens, grass, cemetery plantations, rockeries, summer flowers, plants for balconies. 700 sorts and kinds of wintergreens` seedlings.
Visi banneri